6 aprilie 2010

Links! Rechts! Reich!




Nasturi şi săpun... nasturi şi săpun...

Negarea urii rasiale şi interetnice mi se pare la nivel macro o copilărie. E existat, există şi va exista în continuare dispreţul faţă de cineva de alt neam decât tine. Este în natura noastră animală, conştiinţa teritoriului pe care trebuie să-l aperi pentru ca urmaşii tăi să prospere în detrimentul urmaşilor altora. Iar în contextul globalizării aceste instincte se accentuează. Dacă nu ar exista edicaţia şi spiritul de acum, că trebuie să nu-i discriminăm pe ceilalţi, probabil că ne-am sfâşia între noi şi i-am băga 2m sub iarbă pe toţi care ne-ar călca pământul. Eh, poate nu noi, că noi n-am prea făcut-o niciodată. Alţii ne-ar băga pe noi dacă am pleca prin alte părţi. Problema populaţiilor străine se accentuează foarte mult în capitalele europene: Parisul e plin de negri şi arabi care sunt foarte repede prinşi din urmă de chinezi şi indieni. Bruxelles-ul este plin de arabi şi încet încet se îngroaşă numărul chinezilor.

Iar când populaţia albă dominantă va pierde dominaţia pe propriul teritoriu se va uita de politically correctness şi ne vom întoarce din nou la a ne sfâşia între noi. Sâmburele fascismului se coace încet şi sigur în sânul civilizaţiilor europene, stimulat de globalizare şi de diferenţele culturale care trebuie să se contopească în proces. Un început a fost în Italia şi Spania cu problema ţiganilor şi nici românii nu au ieşit prea bine din toată povestea. Franţa îi repatriază la fiecare 3 săptămâni în România, dar până când?

În România formaţiuni ca Noua Dreaptă, Cultul lui Gebeleizis promovează o extremă dreaptă agresivă, e drept, fără prea mult ecou, dar în cazul unui conflict deschis între români şi ţigani mulţi şi-ar găsi locul în astfel de organizaţii. Deocamdată e linişte pe mare, dar apa ascunde multă furie care odată dezlănţuită va curăţa pe mulţi.
Pentru cei care doresc să mă contrazică, să stea câteva săptămâni în ţigănie şi după ce scapă de acolo să vină să-mi spună ca n-au ură pe ţigani.

Nasturi şi săpun...
Nasturi şi săpun...

Un comentariu:

  1. Nu exista formatiuni de extrema dreapta in Romania, liderul de la ND este ofiter acoperit SRI, iar multi dintre membri sunt mai cocalari decat Gutza. Ei dau cu oua in homosexuali si atarna steagul aiurea, dar ne fac de ras.

    Exista extremism in fiecare dintre noi, dar deocamdata doar la nivel declarativ. Si de ce sa il numim fascism, pentru ca-l putem boteza si altfel, dar seamana cu deratizarea.

    Daca un sobolan face probleme, sunt otraviti toti sobolanii, pt ca s-a constatat in timp ca sunt rai toti, orice le-ai face si nici o organizatie de protectie a animalelor nu protesteaza ca sunt otraviti sobolanii si mor in chinuri.

    In Germania pe la aprox. 1850, la Munchen, se prezentau sute de pagini de documentatie despre neamul tiganesc (Zigeuner), in care se prezentau dovezi ale rebutului genetic pe care il prezinta aceasta rasa.

    Europa vede acum pe pielea ei ce inseamna tiganie si vor inchide ochii cand se vor deschide actiuni mai ample impotriva rasei tiganesti.

    Si nu nasturi si sapun, prefer sa ma spal cu untura de sobolan.

    RăspundețiȘtergere